top of page

Om LGB

Massiva Trägolv

Vi levererar kilsågat trägolv


De flesta leveranser vi utför har vi erhållit genom, referenser, kontakter och anbudsförfarande där pris och kvalité har haft avgörande betydelse. Vi säljer massiva golv i furu, gran, ask och ek huvudsakligen men även andra träslag kan erbjudas. Vi gör många uppdrag där kunder efterfrågat våra kilsågade produkter.

Leverantörer av sparrar, bjälkar

 

Vi är även en av de få leverantörer av sparrar, bjälkar och konstruktionsvirke som kan användas till kulturella renoveringar. Vi kan erbjuda udda dimensioner och längder på förfrågan.

Med känsla och yrkeskunnande kan vi återskapa produkter som århundradens tradition och erfarenheter lärt oss arbeta med.  Det är vårt jobb att förse er med den bästa av den varan.

Vi tillhandahåller björknäver
 

Vi säljer även andra produkter som björknäver som passar till kulturella renoveringar.

Med känsla och yrkeskunnande kan vi återskapa produkter som århundradens tradition och erfarenheter lärt oss arbeta med. 

LGB Möjliggör


Nu erbjuder vi er chansen att skapa Er karaktär på just ert golv, vägg/takpanel, foder eller lister. Med LGB´s produkter lägger du grunden till ett hem som bara blir vackrare med åren.

Vi säljer vårt material till små och stora entreprenader. Alla som köper av LGB letar en försklassig råvara, anpassningsbar och lever upp till den still objektet efterfrågar. LGB trägolv och övriga produkter vänder sig till byggnadsföretag, kommuner och dess stiftelser, landsting, Riksbyggen, HSB, samt försäkringsbolag, men även till ett stort antal privatpersoner.


LGB Behandlingar


Vi använder oss av produkter för behandling av våra trägolv som fungerat under hundra tals år. I huvudsak rekommenderar vi att våra massiva trägolv såp- eller oljebehandlas. Men även en förbehandling av trälut är att föredra.

bottom of page